Een korte blog deze keer. Met een vraag aan iedereen die de blog leest.

Ik zoek een woning

Zoals jullie wellicht weten woon ik nu in een vakantiewoning. Omdat je daar na een aantal maanden uit moet, ben ik per 1 oktober aanstaande op zoek naar een andere woning in Nederland. Bij voorkeur één waar ik op kan passen omdat de eigenaars bijvoorbeeld kortere- of langere tijd weg zijn en zij hun woning niet onbeheerd willen achterlaten. Een woning in het buitenland is bespreekbaar, afhankelijk van locatie en tijdsduur omdat ik net een nieuw bedrijf ben gestart.

Uiteraard zal ik als ‘een goede huisvader’ voor het huis zorgen, zie ook de actiefoto hiernaast.

Mijn achtergrond en ervaring

Na een huwelijk van ruim 30 jaar en een relatie van ruim 4 jaar daarna, ben ik nu alleen met mijn labrador (zie ook mijn blogs op sharearound.nl). Mijn kinderen zijn de deur uit en staan op eigen benen, zoals dat zo fraai heet. Nu ik nog! Na een lange loopbaan in de ICT in dienst van bedrijven zoals Buhrmann Tetterode en Cap Gemini (Sogeti) ben ik in 2004 voor mezelf gaan werken. Met name als verandermanager, trainer en coach. Vanaf 2010 tot nu mocht ik door een aantal life-events mijn eigen leven op alle gebieden compleet veranderen.

Die kennis en ervaring neem ik mee in mijn nieuwe bedrijf: lifecoacharchitect.nl

Dank voor het delen

Ik waardeer het zeer als deze blog zoveel mogelijk wordt gedeeld. Als je een woning weet: bel me (0620612015), mail me (frans@lifecoacharchitect.nl) of reageer via social media.

Alvast bedankt.

Frans