Wellicht is het jullie opgevallen dat het hier en daar regent? Iig ‘hier’ op de Veluwe wel, hoe het ‘daar’ is weet ik niet. Normaal heb ik dan niet zo’n zin om naar buiten te gaan. De labrador wel! Staat me al een uurtje aan te kijken. ‘Volgens mij is het hoog tijd om te gaan wandelen’, lijkt ze met haar ogen te zeggen. Of ze heeft gewoon honger, maar ja: dat heeft ze altijd. Toch maar naar buiten gaan.

Singing in the rain

Paraplu mee en hop naar het tegenover gelegen kabouterbos. Zoals jullie op de foto zien heeft het lang en hard geregend. Zelfs de kabouters hebben een eigen plas. Het liedje ‘singing in the rain’ komt in me op. Altijd gedacht dat Fred Astaire dat zong, maar het blijkt Gene Kelly te zijn. Ik krijg de neiging om mee te zingen. Ik ken maar 2 zinnen, maar wat maakt het uit. Het bos is toch verlaten dus ik zing de 2 zinnen uit volle borst. Geen idee waar de labrador nu plotseling is gebleven. Ik word er zelfs vrolijk van. Krijg de neiging om in een plas te springen…… Het blijft bij een neiging.

In het oorspronkelijke liedje staat Gene Kelly op een gegeven moment in een plas te springen. Mijn labrador kan dat ook en speciaal voor de gelegenheid deed ze het terwijl ik haar aan het filmen was. Volgens mij is ze zelfs nog soepeler in de heupen dan Gene Kelly.

Paard
Next Post