Ik dacht handig en lekker snel te zijn door de bus vol diesel te tanken bij de pomp voor vrachtwagens. Ach, het is tenslotte ook bijna een vrachtwagen. Het ging hartstikke goed en lekker snel. Totdat de pomp afsloeg en ik gewoontegetrouw nog een extra beetje in de tank wilde doen.

Dat moet je niet doen met een pomp voor vrachtwagens. Er spoot net zoveel diesel uit de tank als dat erin ging. Over mijn handen (geen probleem), mijn jas (ook geen probleem, die kan je uit doen) en over mijn broek (kijk, dat is lastig).

Rijdende pomp

Ik ben als een soort rijdende dieselpomp naar Gouda gereden, heb de boys afgezet en ben naar het centrum gelopen. Ik tik deze blog met een nieuwe spijkerbroek aan en mijn jas ligt in het water met wat agressief schoonmaakspul in de keuken van de foyer. Probleem? Nee hoor.

Rustdag
Next Post