Gesprek in de auto met Darren Green, de bandleider van de ‘Elvis band’ over de glitter and glamour van de muziek en het theater. Darren is een zeer ervaren muzikant en heeft al vele theatershows meegemaakt.

Opklapstoelen

Tamelijk nuchter antwoord. ‘Ik ga naar een theater, ga het podium op en kijk vrijwel altijd naar rode, pluchen opklapstoelen. Is in elk theater hetzelfde’. Ik vroeg of hij veel onderweg is; hij is nu al maanden ‘on tour’. Britsh Pop Invasion, Jerry Lee Lewis en nu de Elvis theatershow. Is nog niet thuis geweest.

Waarop ik antwoordde: ‘ik weet wat voor stoelen jij thuis hebt. Rode pluchen opklapstoelen. Anders ga je je werk zo missen’.┬áHet was erg gezellig in de bus vanuit Maastricht naar Nunspeet. De bus heeft alleen geen rode pluchen opklapstoelen, dat dan weer niet

Backstage
Next Post