In 2015 hebben we de website housevalley.nl gemaakt. Een marktplaats om zelf je huis te kopen en te verkopen. Dat gebeurt vaker en was al vaker gebeurd, maar wij hadden een aantal andere ideeën. Om op een andere manier naar de werkelijkheid van huizen kopen en -verkopen te kijken.

Een andere kijk

Buiten de gebaande paden van de bestaande huizen- en makelaarssites. Kopen- en verkopen van een huis doe je helemaal zelf. En had je hulp nodig? Op housevalley.nl kon je aanvullende diensten zoals fotografie, ontwerp en interieurinrichting aanschaffen. Van verschillende aanbieders, want jij maakt tenslotte de keuze bij wie je een goed gevoel hebt.

Het was laagdrempelig, in eerste instantie gratis en met aanvullende diensten. Op onze eigen wijze schreven we blogs over ontwikkelingen in de maatschappij in het algemeen en de huizenmarkt in het bijzonder.

On top of Google

Natuurlijk wilden we huizen op onze site hebben en schrijven over de huizenmarkt. Ook wilden we laagdrempelig zijn en hoog in google komen zodat huizenkopers en -verkopers ons makkelijk konden vinden. Dat is gelukt. Met onze site en met onze blogs stonden we regelmatig bovenaan de eerste zoekpagina in google. Die kennis van 2015 hebben we nu ingezet voor het bouwen van ShareAround.

Een aantal blogs uit de ‘Housevalley-tijd’ zijn nog steeds actueel en hebben raakvlakken met de nieuwe samenleving en de deeleconomie. Daarom publiceren we ze op Sharearound. Na deze blog krijg je ze te zien. Of je selecteert de ‘housevalley’ blogs. Dan heb je ze allemaal in 1 keer.

Veel leesplezier